FOOD EQUIPMENT GROUP

Food Equipment Group Nederland is gespecialiseerd in grootkeuken apparatuur voor professioneel gebruik en voor gebruik in het hoogste particuliere segment. Het bedrijf uit Hengelo levert diverse A-merken in keukenapparatuur, waaronder het merk GAZI.

 • Bedrijf:
  Food Equipment Group Nederland (FEG)
 • Locatie:
  Hengelo
 • Land:
  Nederland
 • Opdrachtgever:
  Emil Kuijt, directeur FEG Nederland

DE OPDRACHT

“Ik ben van origine kok en werd daarna leverancier van keukenapparatuur. Ik weet dus wat voor de klant belangrijk is wanneer hij in de keuken staat. De klant van een écht passende oplossing voorzien, dat zit (net als bij Sturdy-Legs) in ons DNA.

Ook doen wij zaken met particuliere klanten in het hogere segment. Voor die specifieke klantgroep liep ik al jaren rond met het idee om een professioneel kookeiland met high-end consumentenapparatuur te maken.

De samenwerking met Sturdy-Legs was plain and simple: jullie ontwerpen en maken het keukeneiland, wij leveren de apparatuur.”

DE OPLOSSING

“Sturdy-Legs kwam met een oplossing die 100% aansloot bij onze wensen. Het was écht een creatie vanuit het niets. De keuze in houtwerk, afwerking en natuurlijk de pasvorm paste zeer goed bij onze zeer exclusieve doelgroep in het meest hoge particuliere segment.

We hebben toen meteen de organisatie van de Miljonairsfair gebeld: met dit fantastische en unieke product willen we bij jullie staan. En dát mocht!”

test

Sturdy-Legs denkt écht mee in oplossingen. Niets is onmogelijk voor Mark en zijn team.

Emil Kuijt | Directeur Food Equipment Group Nederland

MEER INFORMATIE

Wij denken graag met u mee. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.