OVER STURDY-LEGS

Sturdy-Legs ontwerpt en bouwt unieke industriële meubelen: Dutch Design, (hand)made in Holland. Het team van Mark & Annemiek Waterman staat voor u klaar. Mark (Designer en eigenaar) heeft als passie om mooie producten te ontwerpen en te creëren. Ons team maakt alle meubelen op maat en met de hand.

ONZE ROOTS

De roots van Sturdy-Legs liggen in de Noordoostpolder, Flevoland, Nederland. Een regio die bekend staat om zijn pioniersmentaliteit. Tijdens de naoorlogse jaren werd deze polder drooggelegd en wegens gebrek aan apparatuur met vooral mankracht uitgegraven. Van oorsprong een Amsterdammer, Mark Waterman voelt  zich samen met zijn vrouw Annemiek thuis in deze omgeving die bruist van ondernemerschap. Voortbouwend op dit erfgoed – praktische oplossingen gecombineerd met creatieve expertise – werd Sturdy-Legs opgericht in 2012.

ONZE MEUBELEN

Al onze meubelen zijn maatwerk en van hoge kwaliteit. Wij selecteren onze materialen zorgvuldig, met oog voor detail. Aangezien alles met de hand en op maat gemaakt wordt, zijn er legio mogelijkheden voor wat betreft afmetingen, keuze in houtsoort voor de tafelbladen en het kleuren van de stalen poten. Desondanks kunnen wij in overleg vaak in korte tijd leveren. Onze meubelen vindt u vooral als stamtafel of vergadertafel, horeca, winkelinrichting en projectinrichting, alles is mogelijk. ‘If you can dream it, we can make it’.

We delen de passie voor esthetiek en vakmanschap met Sturdy-Legs. Onze producten – brilmonturen, sieraden en horloges – komen nu erg mooi uit. De stijl past perfect en creëert een aangename atmosfeer in onze winkel en zorgt dat onze klanten zich op hun gemak voelen!

Leo en Karin Winters | Winters Goed Bekeken