SCHIRM MENSWEAR SINCE 1813

Schirm Herenmode staat voor de nieuwste trends, lekkere koffie, schitterende maatpakken, tijd voor de wensen van de klant en een goed, eerlijk en deskundig advies voor de aanschaf van zowel zakelijke als vrije tijdskleding.

 • Bedrijf:
  SCHIRM MENSWEAR SINCE 1813
 • Locatie:
  EMMELOORD
 • Land:
  NEDERLAND
 • Opdrachtgever:
  JEEN SCHIRM, LEONARD VISSER

DE OPDRACHT

“Voor onze winkel waren wij op zoek naar maatwerk tafels voor onze kleding en een “refreshbar”. Deze meubelen moesten passen in ons concept. Omdat wij net als Sturdy-Legs maatwerk leveren, begrijpen wij elkaar en passen hun ontwerpen zo goed bij onze winkel.”

HET RESULTAAT

“Sturdy-Legs ontwierp een “refreshbar” op basis van één van hun onderstellen. Deze was geheel op maat gemaakt en met de bijpassende lamp, is deze refreshbar echt een eyecatcher in onze winkel. Daarnaast maakten zij 2 kledingtafels, verrijdbaar en lekker stoer. Wij ontvangen veel complimenten van onze klanten op deze unieke ontwerpen. Dit moderne vakmanschap past uitstekend bij onze winkel”

Vanaf het moment dat Sturdy-Legs van start ging, zijn wij een tevreden klant. De flexibiliteit en de snelheid werkt prettig. Hun vakmanschap past erg goed bij onze winkel!

Jeen Schirm | Leonard Visser