Elektrificatie

Prettig werken op uw werkplek vereist elektriciteit. Om de telefoon of laptop op te laden. Maar denk ook om het bureau op de juiste hoogte af te stellen. Sturdy-legs integreert slimme oplossingen in tafels en bureaus. Zo maken wij uw ideale werkplek op maat.

Bediening hoog-laag bureau

Veel van onze klanten kiezen voor de complete industriƫle look & feel van de bureaus, inclusief de authentieke draaiwielen. Wilt u echter meer praktisch gebruiksgemak dan heeft u de mogelijkheid te kiezen voor elektronische bediening.

Top access

Deze inbouwunit is strak vormgegeven. Het elektriciteitspunt is verzonken in het tafelblad. Het klepje zorgt voor een afsluiting van de elektrificatie. Het is daardoor gemakkelijk schoonhouden en zorgt voor een opgeruimd bureau. Ook hier geldt: u bepaalt de voor u gewenste positie!

Draadloos opladen

Naast authentiek en eigentijds ontwerp, voldoen de ontwerpen van Sturdy-Legs aan de eisen van de tijd. Laadt uw smartphone draadloos op met dit slimme geĆÆntegreerd oplaadpunt.

IS DIT WAT U ZOEKT ?

Sturdy-Legs werkt nauw samen met horeca-inrichters, interieurarchitecten en beschikt over een partnernetwerk over de hele wereld. Wilt u kennis maken? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op!