Elektrificatie

Prettig werken op uw werkplek vereist elektriciteit. Om de telefoon of laptop op te laden. Maar denk ook om het bureau op de juiste hoogte af te stellen. Sturdy-legs integreert slimme oplossingen in tafels en bureaus. Zo maken wij uw ideale werkplek op maat.

Bediening hoog-laag bureau

Veel van onze klanten kiezen voor de complete industriële look & feel van de bureaus, inclusief de authentieke draaiwielen. Wilt u echter meer praktisch gebruiksgemak dan heeft u de mogelijkheid te kiezen voor elektronische bediening.

Top access

Deze inbouwunit is strak vormgegeven. Het elektriciteitspunt is verzonken in het tafelblad. Het klepje zorgt voor een afsluiting van de elektrificatie. Het is daardoor gemakkelijk schoonhouden en zorgt voor een opgeruimd bureau. Ook hier geldt: u bepaalt de voor u gewenste positie!

Draadloos opladen

Naast authentiek en eigentijds ontwerp, voldoen de ontwerpen van Sturdy-Legs aan de eisen van de tijd. Laadt uw smartphone draadloos op met dit slimme geïntegreerd oplaadpunt.

MACHT DICH DAS GLÜCKLICH ?

Wir denken gerne mit Ihnen mit. Haben Sie Fragen oder benötigen Sie weitere Informationen? Dann vereinbaren Sie doch einen Termin für ein unverbindliches Beratungsgespräch.

Kontaktieren Sie uns.